Body Shaper behandeling

De Body Shaper huidverbeteringsbehandeling is een prettige manier om uw huid weer glad te strijken, plaatselijke vetophopingen te verwijderen en de huid te verstevigen. De drievoudige aanpak van de Body Shaper is uniek en zorgt voor een duidelijke vermindering van cellulite en meetbare afname van de lichaamsomtrek.

Het werkt als volgt; de huid wordt behandeld met een combinatie van infrarood laserlicht, bi-polaire radiofrequentie, vacuüm en mechanische massage. Het infrarode laserlicht zorgt voor een betere doorbloeding, verhoogt de huidelasticiteit en verwarmt het vetweefsel tot 5 mm diepte.

De bipolaire radiofrequentie (RF) zorgt voor huidverstrakking, verhoogt de zuurstofopname en activeert de stofwisseling (vetafbraak) tot een diepte van 15 mm. De juiste temperatuur van de huid is hierbij van groot belang.

Door de zuigende en rollende werking van het endermologie apparaat worden de fibroblasten gestimuleerd. Deze diepe vorm van massage zorgt er ook voor dat er een betere lymfedrainage op gang wordt gebracht wat de afvoer van vet en afvalstoffen stimuleert. Hierdoor worden de collageen en elastine vezels weer geactiveerd wat ervoor zorgt dat de huid weer strakke

Body Shaper behandeling

De Body Shaper behandeling is een prettige manier om uw huid weer glad te strijken, plaatselijke vetophopingen te verwijderen en de huid te verstevigen. De drievoudige aanpak van de Body Shaper is uniek en zorgt voor een duidelijke vermindering van cellulite en meetbare afname van de lichaamsomtrek.

Het werkt als volgt; de huid wordt behandeld met een combinatie van, bi-polaire radiofrequentie, vacuüm en mechanische massage. Het zorgt voor een betere doorbloeding, verhoogt de huidelasticiteit en verwarmt het vetweefsel tot 5 mm diepte.

De bipolaire radiofrequentie (RF) zorgt ook voor huidverstrakking, verhoogt de zuurstofopname en activeert de stofwisseling (vetafbraak) tot een diepte van 15 mm. De juiste temperatuur van de huid is hierbij van groot belang.

Door de zuigende en rollende werking van het endermologie apparaat worden de fibroblasten gestimuleerd. Deze diepe vorm van massage zorgt er ook voor dat er een betere lymfedrainage op gang wordt gebracht wat de afvoer van vet en afvalstoffen stimuleert. Hierdoor worden de collageen en elastine vezels weer geactiveerd wat ervoor zorgt dat de huid weer strakke

Voordelen van de behandeling

Wat zijn de voordelen van het behandelen met het Body Shaper apparaat?

 • Uit onderzoek is gebleken dat met behulp van endermologie-therapie de bloedstroom verbeterd in het behandelde gebied dit zet door tot in de allerkleinste bloedvaatjes in het weefsel. Het resultaat is dat jouw weefsel zich beter kan herstellen.
 • Het lymfesysteem wordt met behulp van het Body Shaper apparaat geactiveerd, waardoor de afvoer van het lymfestelsel tot ruim na de behandeling nog wordt gestimuleerd.
 • Verharde (litteken)weefsels worden door de intensieve bindweefselmassage soepeler en zullen dus tot minder pijn- en beperkingsklachten leiden.
Niet pijnlijk

De Body Shaper behandeling is een krachtige behandeling, toch voelt het niet pijnlijk aan. Wel zal uw huid wat rood zijn en warm aanvoelen tot enkele uren na de behandeling. Dit komt voornamelijk door de verbeterde doorbloeding van de huid.

Na de behandeling kunt u direct uw normale activiteiten voortzetten. Het is raadzaam, in verband met de afvoer van afvalstoffen, na een behandeling extra water te drinken.

Het extra innemen van vocht zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen uit het lichaam en draagt daarom bij aan een beter resultaat van de behandeling.

Snel resultaat

Een Body Shaper kuur bestaat in de regel uit zes behandelingen van ca. 60 minuten. De behandelingen vinden 1 keer per week plaats. In de meeste gevallen zullen de eerste resultaten na drie behandelingen waarneembaar zijn. Na 6 behandelingen is er een duidelijke afname van de cellulite en een meetbare afname van de lichaamsomtrek. Daarbij verbeteren contouren en de huid wordt strakker, gladder en steviger.

De behandeling is effectief bij;

 • Het verstevigen en verstrakken van de huid
 • Het verminderen van de ‘rijbroek’ vorm op heupen en bovenbenen
 • Het verminderen van love handles
 • Voor/na behandeling bij liposuctie
 • Plaatselijk afslanken
 • Het verminderen van cellulite
 • Het verminderen oedeem klachten
 • Verminderen van littekenweefsel