Hoe boeken?
  1. Kies een datum uit de kalender.
  2. Selecteer de tijd die het beste bij u past.
  3. Klik op de knop [Boek nu]
  4. Scrol naar onderen en vul uw gegevens in
  5. Kies een betaalmethode
  6. Zet een vinkje bij de algemene voorwaarden
  7. Druk op de knop [Bestelling plaatsen]

U ontvangt dan een bevestiging van uw reservering per email.

Cosmetische bindweefselmassage met LPG endermologie met lichttherapie 75 minuten

Normale prijs: € 115
Lichttherapie

Met behulp van LED lichtenergie als aanvulling op de cosmetische bindweefselmassage kunnen we de gezondheid van de huidcellen nog verder verbeteren. De lichtenergie versnelt het herstel en de aanvulling van aangetaste weefselcellen. De speciale LED-lichtbron zorgt voor extra energie in de cellen waardoor de gecompromitteerde cellen beter kunnen en sneller kunnen herstellen. Fibroblastcellen zullen bijvoorbeeld de collageen- en elastine productie in het bindweefsel verhogen.

LET OP!  BELANGRIJK!

Kijk a.u.b. goed naar de voorwaarden van de voucher wanneer u een voucher koopt bij een van onze partners. Het gebeurt regelmatig dat wij klanten teleur moeten stellen omdat er niet aan de voorwaarden voldaan wordt. Voorkom teleurstelling en let a.u.b. goed op de voorwaarden.

Wanneer u met een voucher boekt let dan ook goed op de vervaldatum van de voucher. Een voucher heeft een beperkte geldigheid. Het is een aanbieding waarbij je tegen gereduceerd tarief gebruik kan maken van een behandeling. je kunt een afspraak maken voor na de vervaldatum, maar dan zal het verschil bijbetaald moeten worden. Een uitzondering op deze regel zijn de kuren die aangeboden worden, bijvoorbeeld 3 x bindweefselmassage of 3 x ontspanningsmassage. Wanneer u een voucher heeft voor een kuur, dan moet de eerste afspraak vallen binnen de geldigheid van de voucher!

Zijn er bijzondere omstandigheden waardoor u niet kunt komen binnen de geldigheidstermijn van de voucher, neem dan contact op: info@b4ym.nl

Wanneer u naar de afspraak komt neem dan altijd een kopie van de voucher mee. Dit mag op papier, of je telefoon. Het gaat om de QR-code, die moet worden gescand. Heeft u geen kopie van de voucher bij u, dan kan de behandeling alleen doorgaan na bijbetaling van het verschil met de reguliere prijs van de behandeling.

Afspraken annuleren kan tot maximaal 48 uur voor de behandeling. Annuleren kan alleen via email op info@b4ym.nl.

 

Factuurgegevens

Jouw bestelling

Product
Aantal
Totaal
Subtotaal 0.00
Totaal 0.00
  • Gebruik deze optie als u een voucher heeft voor een behandeling,

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.