Bindweefselmassage

Met een bindweefselmassage worden de dieper gelegen huiddelen, het onderhuidse bindweefsel behandeld. Deze massage staat ook wel bekend als, cellulite massage, lypossage, Sveltessa of afslankmassage. De gebruikte massagetechnieken zorgen voor een gezondere, mooiere huid en kunnen ook leiden tot omvangvermindering.

De bindweefselmassage is een figuur corrigerende massage voor de vermindering van cellulite en vetophopingen. Cellulite, ook wel sinaasappelhuid genoemd, wordt veroorzaakt door onderhuidse vetophopingen. De behandeling stimuleert de huiddoorbloeding, verjongt uw huidstructuur, vermindert blokkades en verstevigt het bindweefsel. De betere doorbloeding zorgt ervoor dat uw huid ook meer voedingsstoffen opneemt Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. verklevingen ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren.

Door de bindweefselmassage wordt de bloedcirculatie geoptimaliseerd dit bevordert de afvoer van afvalstoffen en geeft een slanker, mooier gevormd lichaam en een veerkrachtige, stevige huid die zacht aanvoelt. Bindweefselmassage is een zeer effectieve aanpak van cellulite en kan op het hele lichaam toegepast worden.

Om de werking van de bindweefselmassage te versterken kunt er ervoor kiezen om na de bindweefselmassage een lichaamspakking aan te laten brengen op de behandelde zones. Deze lichaamspakking stimuleert de doorbloeding van huid waardoor de aanvoer van voedingsstoffen, zuurstof en de afvoer van afvalstoffen wordt extra wordt gestimuleerd.

Om het beste resultaat te behalen is het advies om de afspraken wekelijks of maximaal om de week in te plannen.

Cosmetische bindweefselmassage

Meer over bindweefsel en een special vorm van bindweefselmassage, de cosmetische bindweefselmassage, is te vinden op onze pagina over cosmetische bindweefselmassage, klik hier voor meer informatie.