Voordat je je behandeling boekt, zijn hier een paar eenvoudige regels om in gedachten te houden:

 

Eén Voucher per Jaar: Je kunt één voucher per jaar gebruiken.

Hoe te boeken: Kies je gewenste behandeling uit onze speciale aanbiedingen en volg het eenvoudige boekingsproces op onze website.

Blijf op de hoogte: Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste aanbiedingen? Bekijk regelmatig onze aanbiedingen online of lees onze periodieke nieuwsbrief.

Vragen?: Heb je vragen over je voucher of onze behandelingen? Neem gerust contact met ons op door een mailtje of whatsappje te sturen. We helpen je graag verder!

Boeken met een voucher, hoe werkt dat?

 Wanneer u een voucher cadeau heeft gekregen of wanneer u een voucher heeft gekocht via een van onze partners dan kunt u hier uw behadelingen boeken. Bij het afrekenen kiest u dan bij de betaalopties voor “Voucher”. Dan vult u de code van de voucher in en dan krijgt u na het afronden van uw bestellingen een bevesting van uw boeking via email.

LET OP!

Een voucher heeft een beperkte geldigheid. Boek dus op tijd om teleurstelling te voorkomen. Voor jou niet leuk en voor ons ook niet. Na de vervaldatum van de voucher (3 maanden na aankoop) kunnen wij je alleen behandelen tegen bijbetaling van het verschil met de reguliere prijs. Boek dus op tijd!

 

Waar vind ik de behandelingen?

De behandelingen die te boeken zijn met een voucher vind u op deze pagina onder deze tekst.

Waar vult u de vouchercode in?

Na het kiezen van een behandeling en een tijdstip kunt u onderaan dezelfde pagina u uw gegevens en de vouchercode invullen.

Let op! Een voucher is niet hetzelfde als een kortingsbon / kortingscode (coupon) die u ziet op de winkelwagenpagina.

Wilt u meer weten over hoe u online een afspraak kan maken, neem dan een kijkje op onze pagina “Een afspraak maken, hoe werkt dat?

Face anti-age arrangementen
Therapeutische massagearrangementen
HIFU facelift behandlingen
Japanse KoBiDo-gezichtsmassage
Wellness arrangementen
Cryosculpting
Bindweefselmassage