PRO EMS BODY SCULPT

HIFEM – High-Intensity Focused Electro-Magnetic Technology

HIFEM-technologie wekt krachtige kortstondige spiercontracties op. Deze leiden tot een verhoogde spierdichtheid, afgenomen volume, betere definitie en verbeterde tonus. Bovendien elimineert de energie de vetcellen, waardoor het niet alleen voor spieropbouw maar ook voor vetreductie geschikt is. Klinisch onderzoek toont aan dat na een behandelingskuur de spiermassa met 16% kan toenemen en er 19% vetreductie kan worden bereikt.

EMS – Electro Muscle Stimulation

EMS is een vorm van elektrotherapie die spiercontracties opwekt met behulp van elektrische impulsen. Deze stimulatie zorgt voor spiercontracties die snel en frequent kunnen zijn, of snel met lange pauzes, wat ook goede resultaten oplevert voor  spieropbouw.

RF – Radio Frequency

RF is een niet-chirurgische methode om uw huid te verstevigen. De procedure bestaat uit het gebruik van energiegolven om de diepe huidlaag, ook wel de dermis genoemd, te verwarmen. Deze warmte stimuleert de productie van collageen, wat leidt tot huidversteviging en -verstrakking.

HOE WERKT HET

Wat is Pro EMS Body Sculpt?

Pro EMS Body Sculpt is een revolutionaire nieuwe manier van het vormen van het lichaam die goedgekeurd is door de FDA om vet te verbranden en spiermassa op te bouwen. Dit volledig niet-invasieve behandeling bouwt spieren en vermindert ongewenst vet tegelijkertijd door middel van hoog-intensieve gefocuste elektromagnetische energie die door grote handvatten wordt gestuurd, het stimuleert supramaximale spiercontracties in uw gerichte spiergroepen. 

Wie is een goede kandidaat voor Pro EMS Body Sculpt?

De ideale kandidaten voor deze lichaamsvormende behandeling zijn gezonde vrouwen en mannen met een BMI (lichaamsmassa-index) van 30 of minder die pockets van hardnekkig vet willen elimineren en meer spiermassa willen opbouwen in de billen, de buik, de benen of de bovenarmen.

Bijna iedereen kan deze technologie gebruiken.

Pro EMS Body Sculpt  is zowel voor mannen als vrouwen. De methode is volledig niet-invasief en kan bekleed worden gedaan (lichtere kleding zoals leggings, shorts, etc.)

Hoe helpt de Pro EMS Body Sculpt vet te verbranden?

De snelle, repetitieve gerichte contracties in uw spiergroepen veroorzaken een kettingreactie in uw spieren:

  • De spieren geven een chemische signaal af aan de lokale vetcellen om af te breken om de snelle contracties adequaat met energie te kunnen ondersteunen.
  • Dit proces van lipolyse, of de vernietiging van vetcellen, metaboliseert lokale vetcellen.
  • De vetcellen worden uiteindelijk volledig afgebroken en uitgevoerd door uw lichaam als afval.
  • Dankzij de pulserende elektromagnetische energie is het proces van uw lichaam om vetcellen te metaboliseren geoptimaliseerd bij bijna 5x de normale snelheid tijdens deze behandeling.
Hoe lang duurt het?

Elke sessie duurt slechts 30 minuten, een programma van tussen de vier en zes sessies binnen twee weken wordt over het algemeen aanbevolen, met een enkele nacontrole-sessie ongeveer zes tot acht weken later.

Wat moet ik doen om me voor te bereiden op de sessie?

Je vindt de sessies comfortabeler als je ongeveer een uur voor je afspraak niet eet. Het wordt aanbevolen om comfortabele kleding dragen naar de behandeling. Alle sieraden en elektronica moeten tijdens de behandeling worden verwijderd.

Hoe voelt het?

Er gaat een elektromagnetische puls in je spier die variëren kan tussen een tintelend gevoel tot een kleine contractie-achtig gevoel.

Hoe snel werkt het?

Gemiddeld kunnen resultaten worden gezien na de derde of vierde sessie. Verdere zichtbare verschillen kunnen 2 tot 4 weken na de vierde sessie worden gezien en het gebied zal blijven verbeteren voor enkele weken.

De meest populaire behandelingsgebied is de buik en kun je uiteindelijk genieten van een platte, fitte buik en misschien zelfs een sixpack buikspieren. Het andere populaire behandelingsgebied is de billen, die na de eerste behandeling strakker worden en verbeterd worden. Je kunt ook gebruik maken van je sessie en je armen of benen, waaronder de binnenkant van de dijen, voltooien.

Contra-indicaties

Contra-indicaties voor de Pro EMS Body Sculpt zijn onder meer Wanneer sprake is van:

  • Elektronische implantaten zoals pacemakers of hartpompen;
  • Coronaire stents;
  • Hartritmestoornissen;
  • Zwangerschap;
  • Epilepsie.

Introductie aanbiedingen

Onderstaande aanbiedingen zijn allemaal incusief gezicht-, decolleté- en nekmassage tijdens de EMS behamdeling en tegen gereduceerd tarief.

HIFEM-EMS PRO behandelingen
HIFEM-EMS PRO kuur behandelingen