PRO EMS BODY SCULPT

HIFEM

Met HIFEM-technologie, ook wel bekend als Hoog-Intensieve Gerichte Elektromagnetische, worden krachtige spiercontracties veroorzaakt door kortdurende impulsen. Dit leidt tot verhoogde spierdichtheid, minder volume, beter gedefinieerde spieren en verbeterde toon. Daarnaast elimineert deze technologie ook vetcellen, wat resulteert in niet alleen spieropbouw, maar ook vetreductie. Volgens klinische onderzoeken kan er na een behandelingsperiode een toename van 25% in spiermassa en een reductie van 30% vet verwacht worden.

EMS

Met Elektrostimulatie van Spieren (EMS) worden spiercontracties veroorzaakt door middel van elektrische impulsen. Hierdoor ontstaan snelle en frequente spiercontracties die uitstekend bijdragen aan spieropbouw.

RF

Een strakke huid zonder Chirurgie met Radiofrequentie. Met Radiofrequentie (RF) kun je op niet-chirurgische manier je huid strakker maken. Dit resultaat kunnen we bereiken door het gebruik van energiegolven om zo de diepe laag van de huid, de dermis, op te warmen. Deze opwarming stimuleert de productie van collageen, waardoor je resultaten van huidversteviging en -verstrakking kunt verwachten. Kies voor RF voor een jonger uiterlijk zonder chirurgische ingrepen.

HOE WERKT HET

Wat is Pro EMS Body Sculpt?

Pro EMS Body Sculpt is een revolutionaire nieuwe manier van het vormen van het lichaam die goedgekeurd is door de FDA om vet te verbranden en spiermassa op te bouwen. Dit volledig niet-invasieve behandeling bouwt spieren en vermindert ongewenst vet tegelijkertijd door middel van hoog-intensieve gefocuste elektromagnetische energie die door grote handvatten wordt gestuurd, het stimuleert supramaximale spiercontracties in uw gerichte spiergroepen. Deze contracties zijn onwillekeurig en worden veroorzaakt met een snelheid van ongeveer 50.000 contracties per 30 minuten – dat is als het doen van 50.000 crunches of squats in een half uur!

Wie is een goede kandidaat voor Pro EMS Body Sculpt?

De ideale kandidaten voor deze lichaamsvormende behandeling zijn gezonde vrouwen en mannen met een BMI (lichaamsmassa-index) van 30 of minder die pockets van hardnekkig vet willen elimineren en meer spiermassa willen opbouwen in de billen, de buik, de benen of de bovenarmen.

Bijna iedereen kan deze technologie gebruiken.

Pro EMS Body Sculpt  is zowel voor mannen als vrouwen en is vergelijkbaar met 50.000 spierbewegingen of 5,5 uur in de sportschool werken, geen downtime, geen naalden, volledig niet-invasief en kan volledig bekleed worden gedaan (lichtere kleding zoals leggings, shorts, etc.)

Hoe helpt de Pro EMS Body Sculpt vet te verbranden?

De snelle, repetitieve contracties in uw gerichte spiergroepen veroorzaken een kettingreactie in uw spieren:

De spieren geven een chemische signaal af aan de lokale vetcellen om af te breken om de snelle contracties adequaat met energie te kunnen ondersteunen.

Dit proces van lipolyse, of de vernietiging van vetcellen, metaboliseert lokale vetcellen.

De vetcellen worden uiteindelijk volledig afgebroken en uitgevoerd door uw lichaam als afval.

Dankzij de pulserende elektromagnetische energie is het proces van uw lichaam om vetcellen te metaboliseren geoptimaliseerd bij bijna 5x de normale snelheid tijdens deze behandeling.

Hoe lang duurt het?

Elke sessie duurt slechts 30 minuten, maar een programma van tussen de vier en zes sessies binnen twee weken wordt over het algemeen aanbevolen, met een enkele nacontrole-sessie ongeveer zes tot acht weken later.

Wat moet ik doen om me voor te bereiden op de sessie?

Je vindt de sessies comfortabeler als je ongeveer een uur voor je afspraak niet eet.

Hoe voelt het?

Er gaat een elektromagnetische puls in je spier die variëren kan tussen een tintelend gevoel tot een kleine contractie-achtig gevoel.

Hoe snel werkt het?

Gemiddeld kunnen resultaten worden gezien na de derde of vierde sessie. Verdere zichtbare verschillen kunnen 2 tot 4 weken na de vierde sessie worden gezien en het gebied zal blijven verbeteren voor enkele weken.

De meest populaire behandelingsgebied is de buik en kun je uiteindelijk genieten van een platte, fitte buik en misschien zelfs een sixpack buikspieren. Het andere populaire behandelingsgebied is de billen, die na de eerste behandeling strakker worden en verbeterd worden. Je kunt ook gebruik maken van je sessie en je armen of benen, waaronder de binnenkant van de dijen, voltooien.

Contra-indicaties

Contra-indicaties voor de Pro EMS Body Sculpt zijn onder meer zwangerschap, het hebben van chirurgisch geïmplanteerde technologie zoals een pacemaker, ernstige ziekten, bacteriële infecties of ontstekingsprocessen, open huidwonden en eczeem, koorts, verbranding door de zon, recente operaties, bloedstolsels en tromboflebitis, stents die minder dan zes maanden actief zijn, atherosclerose, bloedcirculatieproblemen, onbehandelde hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, bloedstollingsproblemen, diabetes mellitus, kanker of tumoren, acute artritis, neurologische ziekten en epilepsie, progressieve spierdystrofie, buik- en liesbreuken, onbehandelde rugpijn, interne orgaanziekten.