Hydrodermabrasie

Hydrodermabrasie is een doorbraak in huidverbetering.Met deze behandeling wordt onder vacuümdruk het bovenste laagje dode huidcellen verwijderd door middel van een diamant-tip op het handstuk wat wij bij de behandeling gebruiken.

 

Terwijl de behandeltip over de huid glijd, wordt de huid gereinigd en wordt het bovenste laagje dode huidcellen pijnloos verwijderd. Tegelijkertijd worden actieve bestanddelen diep in de huid gebracht. De werking van de actieve bestanddelen houdt aan en zorgt voor langdurige resultaten.

De Hydrodermabrasie combineert traditionele microdermabrasie met een reiniging van de huid en het inbrengen van actieve bestanddelen. De verschillende hoogwaardige serums maken het mogelijk om specifieke huidproblemen aan te pakken zoals acné, droge uitgedroogde huid, vette huid, pigmentvlekjes en diverse andere huidproblemen. Deze combinatie maakt,  in tegenstelling tot traditionele microdermabrasie, de behandeling ook uitermate geschikt voor een droge of uitgedroogde huid!

Onze hydrodermabrasie behandeling is uniek omdat het de huid hydrateert tijdens de dermabrasie. Geen enkele andere dermabrasie procedure kan dit.De behandeling is pijnloos. Afhankelijk van het type huidprobleem wordt er een passend serum gekozen waarvan de actieve bestanddelen tijdens de behandeling diep in de huid doordringen. Deze actieve bestanddelen hydrateren de huid gedurende een lange tijd en zijn geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige. Het droogt de huid niet verder uit zoals bij gewone microdermabrasie en laat ook geen kleine korreltjes aluminiumoxide achter op de huid.

Welke resultaten kunt u verwachten?

  • zichtbare vermindering van fijne lijntjes en rimpeltjes
  • vermindering van hyperpigmentatie (melasma/pigmentvlekjes)
  • verbetering van acné en acnélittekentjes
  • algemene verbetering van de conditie en hydratatie van de huid
  • verfijnde huidtextuur en verbeterde elasticiteit en soepelheid.

Welke serums zijn er?

  • Hydraterend serum op basis van hyaluronzuur, allantoine en glycerine. Kamille, bijvoet en panthenol verzachten de huid.
  • Zuiverend serum op basis van salicylzuur. Salicylzuur heeft een zuiverende en verhelderende werking.
  • Verhelderend serum op basis van kojiczuur, arbutine en moerbeiboomextract. De kalmerende ingredienten zoals aloe vera en glycerine verminderen roodheid en een geirriteerde huid.
  • Anti-verouderingsserum op basis van vitamine C heeft een krachtige anti-oxidanten werking; houdt de tekenen van het ouder worden tegen en beschermt de huid tegen zonneschade en andere oxidatieve stress. (milieu, roken, stress)
Boek een behandeling