Therapeutisch massagearrangement

Ontdek de voordelen van ons Therapeutisch Massagearrangement en gun jezelf een moment van welverdiende rust en vernieuwing. Of je nu op zoek bent naar verlichting van spierspanning, stressvermindering of gewoonweg wilt ontspannen, ons arrangement biedt de perfecte oplossing.

Een therapeutische massage heeft als doel te ondersteunen bij het normaliseren van lichaamsfuncties, stress en spanning te verminderen en werking van zenuwen en bloedtoevoer in het lichaam te verbeteren.

Bij deze therapeutische behandeling, is het belangrijkste doel is om uw klachten op te heffen of zo veel mogelijk te verminderen. Met deze behandeling(en) activeren we het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Hierdoor kan er ook bij chronische pijn klachten een verbeterde levenskwaliteit ontstaan.

Boek vandaag nog jouw Therapeutisch Massagearrangement en ervaar de helende kracht van een op maat gemaakte therapeutische massage.

De therapeutische massages heeft niet alleen fysieke voordelen, maar ook psychische voordelen. De massage is namelijk perfect om weer helemaal tot rust te komen. Dus of je nu klachten hebt of gewoon een goed excuus zoekt om volledig te ontspannen; een therapeutische massage is precies de massage die je nodig hebt.

Je kan kiezen uit 4 verschillende therapeutische arrangementen:

  • Therapeutische lichaamsmassage achterzijde waarvan een deel met de fb-shaper voor de rug van 60 minuten;
  • Therapeutische lichaamsmassage voor- en achterzijde waarvan een deel met de fb-shaper voor de rug van 75 minuten;
  • Therapeutische lichaamsmassage voor- en achterzijde waarvan een deel met de fb-shaper voor de rug, met aanvullende een hoofdmassage. Deze massage duurt 90 minuten.