Therapeutisch arrangement

Heb je last van spanningen, pijnlijke spieren, een burnout, of ander klachten? In dat geval kan een therapeutische massage helpen om je klachten te verminderen.

Een therapeutische massage heeft als doel te ondersteunen bij het normaliseren van lichaamsfuncties, stress en spanning te verminderen en werking van zenuwen en bloedtoevoer in het lichaam te verbeteren.

Bij deze therapeutische behandeling, is het belangrijkste doel is om uw klachten op te heffen of zo veel mogelijk te verminderen. Met deze behandeling(en) activeren we het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Hierdoor kan er ook bij chronische pijn klachten een verbeterde levenskwaliteit ontstaan.

De therapeutische massages heeft niet alleen fysieke voordelen, maar ook psychische voordelen. De massage is namelijk perfect om weer helemaal tot rust te komen. Dus of je nu klachten hebt of gewoon een goed excuus zoekt om volledig te ontspannen; een therapeutische massage is precies de massage die je nodig hebt.

Je kan kiezen uit 4 verschillende therapeutische arrangementen:

  • Therapeutische rugmassage van 30 minuten;
  • Therapeutische lichaamsmassage van 60 minuten;
  • Therapeutische lichaamsmassage waarvan een deel met warme jade stenen van 75 minuten;
  • Therapeutische lichaamsmassage waarvan een deel met warme jade stenen, met aanvullende een Japanse gezichtsmassage. Deze massage duurt 90 minuten.