Cryo Sculpting

Bij Beauty 4 You & Massage, de modernste apparatuur op gebied van cryolipolyse. Met deze nieuwe generatie apparatuur kunnen we u een compleet pakket leveren wanneer het gaat om het gericht verliezen van vet en cellulitis. Buikvet, love handles of zadeltassen? Met onze apparatuur en behandelingen is het mogelijk om plaatselijke vetophopingen definitief te verwijderen.

Veel cryolipolyse apparatuur werkt op basis van vacuüm en het risico op plaatselijke bevriezing van de huid. Met onze appratuur behoort dit tot het verleden. Onze apparatuur is volledig veilig en pijnloos. Tevens kunnen wij met onzen apparatuur een groter gebied in één keer behandelen.

De voordelen:

  • Vet definitief weg
  • Meerdere zones tegelijk mogelijk
  • Zeer groot behandeloppervlak
  • Geen vacuum
  • Veilig en pijnloos
  • Geen herstelperiode
  • Non-invasief

Met onze moderne cryo apparatuur kunnen wij tot vier zones in één keer behandelen. Omdat er geen gebruik wordt gemaakt van vacuümtechnieken kunnen wij met onze apparatuur veel grotere oppervlakten behandelen waardoor de behandeling vele malen efficiënter wordt.  Met ons sculpting programma is het mogelijk om tot wel 6 cm in omvang te verliezen.

Hoe werkt het?

Onze moderne  apparatuur maakt gebruik van de nieuwste technieken en zorgt door middel van het onderkoelen van vetcellen voor omvangvermindering precies op de plekken waar jij dat wil. De werking is gebaseerd op het natuurlijke proces van vetverbranding. Door het toepassen van een nauwkeurige afkoeling van de bovenliggende huidlaag verdwijnt vet definitief. De behandelpads bevatten aan de binnenzijde een uniek koelelement. Door dit element stroomt een vloeistof met een constante temperatuur van -5°C. Vetcellen worden gedurende 40 minuten door deze -5°C gekoeld zonder daarbij het omringende weefsel te beschadigen. De vetcellen zelf bereiken hierdoor een temperatuur van 2 tot 4 graden. Dit proces heet cryolipolyse.

In 1 behandeling is het mogelijk om meerdere zones gelijktijdig aan te pakken!
De S pads hebben een afmeting van (25cm x 35cm) en de XL pads hebben een afmeting van (68cm x 25cm).

 

Behandelingen
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal benodigde behandelingen voor het gewenste resultaat is onder andere afhankelijk van de leefstijl en de dikte van de vetlaag. Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig waarna overtollig vet in de behandelde zone definitief is verminderd/verwijderd. De behandelingen vinden plaats met tussenpozen van ongveer 4 weken. Het uiteindelijke effect is pas na enkele weken optimaal zichtbaar. De combinatie met voldoende lichaamsbeweging en een gezond voedingspatroon geeft het beste resultaat. Een blijvend resultaat wordt behaald indien men ook de leefstijl aanpast.

Welke zones kunnen behandeld worden?
In een behandeling kunnen we 5 x een A4 formaat aan oppervlakte behandelen! Het is mogelijk om de buik, maag, flanken, heupen en billen in een behandeling aan te pakken.

Indien je kiest voor 1 zone (1x XL pad) kunnen we het volgende behandelen:
• Buik, maag (en evt. flanken*) of
• Billen (en evt. heupen*) of
• Voor- of achterkant benen of
• Binnenkant bovenbenen

*Het bereik van de behandelpad is afhankelijk van jouw omvang.

Indien je kiest voor 2 zones (2x XL pad) dan is een combinatie van de bovenstaande zones mogelijk.

De S-pads kunnen gebruikt worden voor het behandelen van armen of de binnen of buitenkant van de benen. Welke pads het beste gebruikt kunnen worden hangt ook af van het de omvang van het te behandelen lichaam.

Is deze behandeling hetzelfde als bevriezen van vetcellen?

Nee, onze apparatuur zorgt door middel van het onderkoelen van vetcellen voor omvangvermindering precies op de plekken waar jij dat wil. De werking is gebaseerd op het natuurlijke proces van vetverbranding. Door het toepassen van een nauwkeurige afkoeling van de bovenliggende huidlaag verdwijnt vet definitief. De behandelpads die we gebruiken bevatten aan de binnenzijde een uniek koelelement. Door dit element stroomt een vloeistof met een constante temperatuur van -5°C. Vetcellen worden gedurende 30 tot 60 minuten door deze -5°C gekoeld zonder daarbij het omringende weefsel te beschadigen. De vetcellen zelf bereiken hierdoor een temperatuur van 2 tot 4 graden. Dit proces heet cryolipolyse.

Moet ik tijdens de kuur een streng dieet volgen?

Nee, een streng dieet is niet nodig. Wel is het belangrijk om goed op de voeding te letten en koolhydraten en vetten zoveel mogelijk te beperken. Dit om de aanmaak van nieuw vet tegen te gaan.

Is de behandeling pijnlijk?

Nee, deze behandeling is pijnloos. Natuurlijk voelt het wel koud aan waardoor het een tintelend gevoel kan geven. Voor een enkeling kan het een beetje schrijnend aanvoelen als een klein schaafwondje.  Na de behandeling is de huid verdoofd en voel je er niks meer van

Wat gebeurt er als de kuur is afgelopen?

Een blijvend resultaat wordt behaald indien je ook de leefstijl aanpast. De combinatie met voldoende lichaamsbeweging en een gezond voedingspatroon zorgt voor behoud van je resultaat.

Is deze behandeling veilig?

Ja, de behandeling is 100% veilig. Onze apparatuur is medisch gecertificeerd.

Zijn er ook contra-indicaties?

Voor deze behandeling zijn er weining contraindicaties. Heb je net een operatie achter de rug of wondjes die nog aan het genezen zijn, dan adviserenen wij om te wachten met de behandelingen. Verder zijn er voor onze cryo behandelingen geen harde contraindicaties.

Proefbehandelingen
Reguliere behandeling

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.