Facelifting

Deze facelifting behandeling stimuleert je gezichtsspieren voor een natuurlijke lift door middel van micro stroom impulsen. Deze techniek wordt gebruikt om de spieren van het gezicht te trainen, collageen te stimuleren en het uiterlijk van de huid te versterken. Met deze microstroom wordt gebruikt gemaakt van laagspanningselektriciteit om spier-, adenosinetrifosfaat (ATP) -celgroei en collageenontwikkeling in de dermis op het gezicht te stimuleren. Collageen is het belangrijkste eiwit dat het lichaam nodig heeft om spieren op te bouwen. Naarmate we ouder worden, verliezen we collageen. Door deze behandling wordt de aanmaak van ATP gestimuleerd wat zorgt voor de vorming collageen en elastine.

Microstroom gezichtsbehandelingen maken de spieren en bindweefsels in het gezicht strakker en gladder door de cellulaire activiteit te verhogen, en er is aangetoond dat ze rimpels verminderen, voornamelijk rond het voorhoofd.

Een microstroom gezichtsbehandeling is een realtief pijnloze ervaring. Er is een zacht, prikkelend gevoel. Af ​​en toe als de stroom wordt toegepast nabij de zenuw die aan de spier is bevestigd, zal deze licht samentrekken. Deze behandling zorgt ervoor dat je sprieren weer geprikkelt worden.

Na verloop van tijd worden de spieren in je gezicht zwakker, net als je andere spieren. Belangrijk dus om ook deze spieren fit te houden. Je moet deze spieren dus ook trainen om ze in conditie te krijgen en te houden. Voor ons lichaam doen we dat in de sportschool. Voor ons gezicht gaat dat niet, dat lossen we anders op. Daar gebruiken we kleine stroomimpulsen voor. Zo kunnen we dus de spier te stimuleren, en dus trainen. Naarmate de spieren beter getraind zijn kunnen we de impulsen geleidelijk aan laten toenemen totdat we de stevigheid bereiken die jij wilt. Dit is te vergelijken met de sportschool waar je de apparten ook steed zwaarder instelt totdat je het gewenste niveau bereikt hebt. Om de spieren in jouw gezicht fit te houden is het advies om minimaal één keer per vier weken en maximaal om de 6 weken deze behandling te ondergaan.

De resultaten die we met deze behandeling kunnen bewerkstelligen zijn:

  • Dat de ogen worden opgeheven;
  • Rimpels verminderen;
  • Het voorhoofd wordt strakker en je zult meer een ‘ontwaakte’ blik zien;
  • Het stimuleert collageen waardoor je een vollere uitstraling krijgt;
  • Het stimuleert de productie van ATP (adenosinetrifosfaat), wat leidt tot de vorming van structurele eiwitten zoals elastine en collageen.

Hoe krijg je het beste resultaat?

Dat verschil per persoon, maar over het algemeen kunnen we zeggen dat voor het beste resultaat een gemiddelde van 10 tot 15 sessies wordt geadviseerd die één of twee keer per week worden uitgevoerd. Daarna kun je volstaan met een onderhoudssessie om de vier tot zes weken.