RF huidverjonging

De RF behandling is een innovatie manier om door middel van radiogolven ofwel radiofrequentie de huid er jonger uit te laten en te verstrakken. Je kunt het vergelijken met een mini face-lift maar dan zonder operatie.

Het apparaat waarmee we de behandling uitvoeren geeft via de behandelkop op een veilige manier hoog- en laagfreuqente energie af die tot 5 mm diep in de huid en het daaronder liggende weefsel doordringt. Door de afgifte van deze energie worden de diepergelegen huidlagen verwarmt en zorgt het apparraat ook voor verkoeling van de bovenste huidlaag om deze te beschermen. De behandeling voelt aangenaam aan. Het gevolg van de behandeling is dat in de diepere huidlagen het aanwezige collageen samentrekt. Na verloop van tijd vormt zich door dit proces nieuw gezond collageen. Het weefsel verstrakt zich hierdoor nog verder en de huid wordt steeds mooier, jonger en gladder. Het effect is dat de gezichtscontouren snel strakker worden.

 

De resultaten die we met deze behandeling kunnen bewerkstelligen zijn:

  • Het vervagen van rimpels
  • Het laten verdwijnen van fijne lijntjes
  • Het zichtbaar verminderen van wallen
  • Het verstevigen van de huid
  • Het verbeteren van de huidconditie
  • Het verstrakken van de kaaklijn
  • Het verbeteren van de structuur het bindweefsel
  • Het stimuleren van de aanmaak van nieuw collageen

Een huidverjongingskuur met deze rf-behandeling is soms al direct zichtbaar en heeft uiteindelijk als resultaat tot 30% krimping van de huid.

De behandeling verstevigt het bindweefsel en stimuleert de aanmaak van fibroblasten en collageen. Hierdoor wordt de elasticiteit en uw huidconditie verbeterd, waardoor de bovenste huidlaag soepeler wordt. De behandeling zorgt voor een snelle verbetering van de huid, geheel zonder pijn en onschadelijk.

Uw huid wordt eerst gereinigd, waarna het te behandelen stuk huid wordt ingesmeerd met een gel. Het apparaat wordt tegen uw huid aangehouden, dit voelt aangenaam warm aan. Uw huid gaat er weer fris en jong uitzien en na enkele behandelingen ziet u resultaat. Voor het beste resultaat zijn minimaal vijf behandelingen in kuurverband noodzakelijk, Met tien behandelingen in kuurverband behaald u de beste resultaten. Het beste is dan om minimaal 1 x per week een behandeling te ondergaan. Om het resultaat zo goed mogelijk vast te houden adviseren wij om iedere 6 weken voor een behandeling terug te komen.