Boek een vet bevriezen met Cryo Sculpting behandeling
Cryo Sculpting

Bij Beauty 4 You & Massage, de modernste apparatuur op gebied van cryolipolyse. Met deze nieuwe generatie apparatuur kunnen we u een compleet pakket leveren wanneer het gaat om het gericht verliezen van vet en cellulitis. Buikvet, love handles of zadeltassen? Met onze apparatuur en behandelingen is het mogelijk om plaatselijke vetophopingen definitief te verwijderen.

Veel cryolipolyse apparatuur werkt op basis van vacuüm en het risico op plaatselijke bevriezing van de huid. Met onze appratuur behoort dit tot het verleden. Onze apparatuur is volledig veilig en pijnloos. Tevens kunnen wij met onzen apparatuur een groter gebied in één keer behandelen.

De voordelen:

  • Vet definitief weg
  • 4 zones tegelijk mogelijk
  • Zeer groot behandeloppervlak
  • Geen vacuum
  • Veilig en pijnloos
  • Geen herstelperiode
  • Non-invasief

Met onze moderne cryo apparatuur kunnen wij tot vier zones in één keer behandelen. Omdat er geen gebruik wordt gemaakt van vacuümtechnieken kunnen wij met onze appratuur veel grotere oppervlakten behandelen waardoor de behandeling vele malen efficiënter wordt.  Met deze behandeling kun je tot wel 6 cm in omvang verliezen.

Hoe werkt het?

Onze moderne  apparatuur maakt gebruik van de nieuwste technieken en zorgt door middel van het onderkoelen van vetcellen voor omvangvermindering precies op de plekken waar jij dat wil. De werking is gebaseerd op het natuurlijke proces van vetverbranding. Door het toepassen van een nauwkeurige afkoeling van de bovenliggende huidlaag verdwijnt vet definitief. De behandelpads bevatten aan de binnenzijde een uniek koelelement. Door dit element stroomt een vloeistof met een constante temperatuur van -5°C. Vetcellen worden gedurende 30 tot 60 minuten door deze -5°C gekoeld zonder daarbij het omringende weefsel te beschadigen. De vetcellen zelf bereiken hierdoor een temperatuur van 2 tot 4 graden. Dit proces heet cryolipolyse.

In 1 behandeling is het mogelijk om de buik, maag, flanken, heupen en billen aan te pakken!
5 x een A4 formaat in 1 behandeling!